Tietoa meistä

Kalma Dreads & Ink

(ent. Lockster Dreadshop)



 

 LOCKSTER DREADSHOP
SATAMAKATU 22 LH
33200 TAMPERE

Kalma Dreads on maaliskuussa 2015 aloiteltu rastoihin/takkuihin keskittyvä tällä hetkellä aputoiminimellä toimiva yritys. Homma alkoi yhden takkutukkaisen tyttösen rakkaudesta kaikenlaiseen askarteluun ja väkertelyyn ja on lähtenyt siitä mukavasti kasvamaan.
Olemme tehneet jo tuhansia yksittäisiä takkuja ja henkilökuntamme on asiansa osaavaa!

Nettikauppaa selatessasi huomaat että myymme pääasiassa rastoihin koruja sekä kuitu- ja huopalisäkkeitä pehkoa piristämään, minkä lisäksi valikoimistamme löytyy aitohiuspidennyksiä niille jotka kaipaavat takkuihinsa pituutta.

Tällä hetkellä tiimiimme kuuluu perustaja Jenni eli diktaattori eli Kalma Dreadsin perustaja, 24-vuotias takkufanaatikko, innokas näpertelijä ja taiteilija, jonka mielenkiinto kohdistuu yleensä liian moneen asiaan samaan aikaan. Alunperin pohojammaalanen, lyhyenläntä ja kiroilee kuin merimies. Hieman eksentrinen introvertti joka väkertelee takkuja tulemaan nopeammin kuin ehdit kissaa sanoa.

Jessica on sydämensä Tampereelle haudannut 24-vuotias sisustusartesaani, puuseppä, bloggaaja ja kirpparihai, joka pitää nykyisin majapaikkaansa Nokian maaseudun rauhassa. Sydäntä lämmittää kaikki tekotaiteellinen, raskas musiikki, kuppi teetä ja mopsit.
Jessica on Kalman uusin vahvistus ja on toiminut vuoden 2018 alusta harjoittelijana takkuhuoltojen ja takutusten tekemisessä. Jessica vastailee myös ahkerasti viesteihin, auttelee pidennysten sun muiden teossa ja hoitaa meillä kuitutakkujen kiinnityksen.

26-vuotias puolalais-amerikkalainen Nastassja siirtyi tatuoimaan meidän remmiin kesällä 2018. Nassu on asunut Suomessa loppuvuodesta 2017 saakka ja opiskelee innokkaasti suomea tatuoimisen ohella. Toistaiseksi Nassu kuitenkin suosii englantia asiakkaiden kanssa. Kokemusta on kertynyt noin kaksi vuotta. Nassun kiinnostuksenkohteisiin kuuluu mm. musiikki, elokuvataide, valokuvaus, antropologia ja uusien kulttuurien sekä kielien opiskelu. Inspiraationsa Nassu saa mm. luonnosta ja tyylisuunniksi on kehkeytynyt mm. psykedeelinen, blackwork ja sketch.
Facebook
Instagram
nastkat@kalmadreads.com

Alunperin Kuopiosta kotoisin oleva, jo tamperelaistunut Erika on koulutukseltaan työtön taiteilija, jonka ensimmäinen (palkaton) työpaikka oli tatuointistudion jokapaikanhöylänä vuosikymmen sitten. Hän on ollut opissa parissa studiossa ja kokemusta tatuoimisesta on kertynynt noin puolitoista vuotta. Erika harrastaa kuolleiden lintujen bongausta sekä neulomista. Hän ammentaa inspiraationsa pimeydestä, pimeästä magiasta sekä huonoista meemeistä. Mielekkäiksi tyylisuunniksi Erika listaa dotworkin, lineworkin ja varsinkin darkartin. 
Instagram
FB Horros Arts & Ink
EMAIL horrosart@kalmadreads.com

 



Ensisijainen viestintäkeino on meille Facebookin viestitoiminto, sillä meille on helpompaa pitää kaikki kyselyt ja viestit samassa paikassa ja järjestyksessä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Facebookia, käytä sähköpostia info@kalmadreads.com
Ongelmatilanteissa voit laittaa meille tätä kautta viestiä - pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti! Joskus kuitenkin puuhaa on kovin paljon ja kiire on kova, joten jos emme muutamaan päivään ehdi vastaamaan, lähetä viestisi uudelleen jottei se huku kyselyiden virtaan.

Y-tunnus: 2214912-1

x